Nørgaards Højskole 2012 korte kurser (143)
Klassisk kor 2013 øvetime
DSC_0067

Klassisk korsang

klassisk-korsang-2017-paa-noergaards-hoejskole

Brochure- klik på billedet

Nørgaards Højskole byder velkommen til en uge med klassisk korsang. Et lærerigt kursus med masser af musik, korundervisning, fællesskab og ikke mindst et hav af inspirerende højskoleoplevelser.

2017 er jubilæums år, da vi for 10.gang tilbyder klassisk korsang på Nørgaards Højskole

I 2017 skal vi synge Georg F. Händel´s festlige “Dettinger Te Deum”, et meget storslået værk fra Barokken, skrevet som en hyldest til den engelske Kong Georg d. 2 , i anledning af England/Østrigs sejr over franskmændene ved Dettingen 1743.

Samtidig skal vi synge et andet barokt vokalt mesterværk af den svenske mester Johan Helmich Roman, som er svensk musiks fader og kaldes den svenske Händel.

Hver dag begynder på højskolemanér med fælles morgensamling, efterfulgt af en grundig opvarmning af stemmerne. Herefter er det tid til at indstudere værkerne og den dejlige musik

Instruktørteamet på klassisk korsang består igen i 2017 af Adam Faber, Annika og Bo Isgar samt Frank Jarlsfelt.

Udover korundervisningen vil der i ugens løb også være mulighed for individuel sangundervisning, som varetages af vores dygtige sangpædagoger Annika og Bo Isgar.

Efter vi har modtaget din tilmelding til klassisk korsang fremsendes i foråret 2017 kornoder med posten, således du har mulighed for at sætte dig i stoffet inden kursets start.

Øvefiler 2017:  KLIK HER

KursustitelUge nr.Start datoSlut datoPrisPris børnTilmelding
Klassisk korsang3206/08/1712/08/174575Venteliste - ring venligst

 

Spørg os 24/7..!

Vi er her næsten hele tiden, så spørg her og vi vender tilbage til dig snarest.