Nørgaards køkken

Vores økologiske køkken bærer Fødevarestyrelsens Elite-smiley og lægger vægt på varieret og sund kost.

• Vi serverer sund og varieret hverdagsmad
• Dagens hovedmåltider serveres som buffet, med et bredt udval
• Vi er opmærksomme på, at dagens måltider skal give mulighed for at følge de 10 kostråd
• Vi anvender sæsonens frugt og grønt
• Vi sikrer høj råvarekvalitet og god hygiejne
• Vi har, i forbindelse med aftenmåltidet, en ugentlig ”fiskedag” og en ugentlig ”vegetardag”

• Vi tilbereder mest muligt fra bunden. Det vil sige, at vi bl.a. selv:

– bager hvedebrød og kager
– koger marmelade og sylter rødbeder, rødkål og agurkesalat

– pisker mayonnaise og rører remoulade og dressinger
Hver dag er der mulighed for at kunne vælge vegetarmad, både morgen, middag og aften. Alle er velkomne til at smage, ikke kun vegetarer. Derudover tager vi, så vidt muligt, gerne hensyn til særlige diæter og kostformer.

Man er altid velkommen til at komme ud i køkkenet, hvis
man har spørgsmål eller kommentarer til maden. Vi lytter og hjælper gerne.

elite_smileyVi tager gerne imod bestillinger på festmiddage.

Køkkenleder: Dennis Navntoft

Spørg os 24/7..!

Vi er her næsten hele tiden, så spørg her og vi vender tilbage til dig snarest.