fbpx

Cykelture efter den gode fortælling og naturoplevelse på Nørgaards Højskole

Brochure – klik her

 

Vi sætter kursen efter cykelture med gode fortællinger og naturoplevelser i smukke ådale, bakkelandskab, åbne markveje, skove og lokale seværdigheder.

En af de mange fordele ved at cykle udover god motion er, at man kan komme vidt omkring på en cykel. Derudover er der god tid til at opleve, nyde og fordøje de mange indtryk, som man oplever undervejs.

I løbet af kurset skal vi på 4 ture:

Vi skal cykle rundt om Danmarks største kunstige sø, Tange Sø.På tur langs Gudenåen til Busbjerg.Cykle ud til Frijsenborg Slot og Pøt Mølle slotskro .Til det fantastiske naturområde Ø-bakker i Nørre Å-dalen med de store lyngbeklædte bakker og skønne udsigtspunkter og mange plantearter.  På alle ture er der kursusleder/lokal guide med, som indlevende fortæller undervejs. Klik på brochuren til højre for at nærmere turbeskrivelse og program.

Cykelturene har en længde på ca. 25-40 km pr. tur.

Du kan enten medbringe din egen cykel på kurset eller leje en mountainbike af skolen.

Udover cykelturene skal vi også have foredrag, højskolesang, bevægelse, musikalsk højskoleaften, godt samvær og gode grin, og det hele kan krydres med en tur i vores svømmehal og sauna, et smut i fitnessrummet, eller blot flade ud i sofaerne i pejsestuen med en anden artsfælle og en kop kaffe eller et glas rødvin. Der skal nok blive tid til det hele.

KursustitelUge nr.Start datoSlut datoPrisPris børnTilmelding
Cykelture, natur og fortælling2225/05/1930/05/194075Klik her
Cykelture, natur og fortælling2516/06/1922/06/194495 (ekstra dag)Klik her
Spørg os 24/7..!

Vi er her næsten hele tiden, så spørg her og vi vender tilbage til dig snarest.