fbpx

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger/kontakt:
Nørgaards Højskole – CVR: 14933239
Vestre Ringvej 9
DK-8850 Bjerringbro
Mail: adm@nrgaard.dk
Tel: +45 8668 2300

Betalingsbetingelser og bekræftelse af tilmelding
Ved tilmelding fremsender vi en mail med bekræftelse, såfremt du har oplyst din mailadresse. Efter et par hverdage fremsendes betalingsopgørelse for tilmeldingsgebyr samt officielle optagelsespapirer. Hvis du optages på venteliste til et fuldt booket kursus kontakter vi dig, hvis der bliver en ledig plads.

Betaling for selve opholdet opkræves efter du har gået på højskolen i ca. 4 uger. Betaling sker gennem 3-4 rater. Man kan evt. betale via en individuel afdragsordning efter aftale med forstanderen.

Ved for sen betaling kan opkræves rykkergebyr, og tillægges rente efter rentelovens regler.

Betaling og sikkerhed
Under ophold på Nørgaards Højskole er det muligt at betale med MobilePay samt følgende betalingskort: Dankort, Visa/Dankort, Mastercard, Euro/Mastercard og American Express. Bemærk at kortselskaberne kan opkræve et gebyr i forbindelse med brug af betalingskort. Ved anvendelse af kreditkort, skal du selv betale gebyret. Gebyret tillægges din betaling.

Fortrydelse og afbud ved kurser over 4 uger
Ved tilmelding betales et tilmeldingsgebyr. Dette refunderes ikke ved evt. framelding inden opholdet starter. Du har dog altid fortrydelsesret på 3 dage.

Efter du er startet på højskolen er der 4 ugers opsigelsesvarsel, hvor der stadig betales skolepenge. Dette gælder også, hvis dit ophold afbrydes pga. brud på skolens regler.

Behandling af personoplysninger
Beskyttelse af oplysninger er et spørgsmål om tillid, og beskyttelsen af dine private oplysninger er vigtigt for os. Vi vil derfor kun bruge dit navn og andre oplysninger relateret til dig i overensstemmelse med betingelserne beskrevet i denne politik til beskyttelse af personlige oplysninger. Vi indhenter kun informationer i de tilfælde, hvor det er relevant for os. Personoplysningerne registreres hos Nørgaards Højskole og i bogholderisystemet KOMIT, og er lagret på sikre servere.

Det er lovpligtigt, at du ved tilskudsberettigede kurser opgiver dit CPR-nummer. Disse oplysninger videregives kun til statslige myndigheder.

Forbindelsen mellem din computer og KOMITs servere foregår efter de gængse sikkerhedsforskrifter ift. kryptering og anden sikkerhed. Dine personoplysninger opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Dataansvarlig er Nørgaards Højskole. Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.

Når du tilmelder dig kurser, logger vi din IP-adresse. Det er så at sige den fysiske adresse på din computer. Den bruges kun i det tilfælde, at vi opdager misbrug af systemet, så vi kan lokalisere den computer, hvorfra misbruget er sket.

Når du registrerer dig i vores database, skal du være opmærksom på at du giver dit samtykke til, at Nørgaards Højskole må sende dig mails og/eller SMS’er i form af nyhedsbreve vedr. kursus- og aktivitetstilbud. Til brug for fremsendelse af nyhedsbreve og andet markedsføringsmateriale registreres dit navn, e-mail samt muligvis telefonnummer. Såfremt du modtager materiale fra os vil det altid inkludere muligheden for at afmelde den pågældende service.

Som registreret hos Nørgaards Højskole, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed kan rettes til:
adm@nrgaard.dk

Samtykke og accept af vilkår
Hvis du kan acceptere betingelserne, bedes du afkrydse feltet i forbindelse med din online-tilmelding.

Spørg os 24/7..!

Vi er her næsten hele tiden, så spørg her og vi vender tilbage til dig snarest.