DANS

Dans er musik, bevægelse og menneskets individuelle måde at udtrykke sig på. På Dans arbejdes med forskellige dansestilarter med det formål at udforske og udfordre den enkelte elevs dansemæssige udtryk.

Dans på Nørgaards introducerer dig for et bredt spektrum af dansestilarter såsom moderne dans, jazz, ballet, showdance og hip hop. Der undervises også i fysisk træning, yoga, dansehistorie samt komposition og kreative processer.

Målet er at udfordre dig, og som en ekstra bonus kommer du i god fysisk form og du vil opleve at skabe kontakt til din krop – ofte på en helt ny måde.

På Dans tilbydes du de bedste forudsætninger for en god og spændende oplevelse, og forløbet byder på en række gæsteinstruktører, der hver især er fagnørder indenfor deres foretrukne dansestilart. Vi skal have det sjovt og i gode trygge omgivelser udfordre din styrke, smidighed og kropsbevidsthed og samtidig give dig sved på panden.

På forløbet kommer vi også til at se vedkommende dansefilm, tage på ekskursioner ud af huset til spændende danseforestillinger, lave vores egne dansevideoer samt optræde med diverse koreografier eksempelvis i samarbejde med skolens E-musik-linje.

Alle er velkomne på Dans uanset niveau. Vigtigste forudsætning er, at du er åben for udfordringer samt klar på at rykke og udvikle dig.

Linje-ansvarlig: Anne Tølbøll Jensen
E-mail: annetoelboell@hotmail.com

Spørg os 24/7..!

Vi er her næsten hele tiden, så spørg her og vi vender tilbage til dig snarest.