fbpx
DANS

På Dans arbejdes med forskellige dansestilarter, og du vil blive udfordret fysisk såvel som kreativt. Målet er at udforske og udfordre den enkelte elevs dansemæssige udtryk.

Dans på Nørgaards har moderne dans som hovedfag, men du vil blive introduceret for et bredt spektrum af dansestilarter såsom hip hop, showdance, jazz, ballet og improvisation. Der undervises også i fysisk træning, yoga, dansehistorie samt komposition og kreative processer.

Forløbet byder også på en række dygtige gæsteundervisere, der hver især er fagnørder indenfor deres foretrukne dansestilart.

Vi skal have det sjovt i gode og trygge omgivelser. Udover en solid teknisk grundtræning, opbygning af kroppens styrke og smidighed, koreografier indenfor forskellige stilarter, og selvfølgelig en masse sved på panden, får du gennem kreative og koreografiske øvelser også mulighed for at udforske dit eget unikke dansesprog og udtryk.

På forløbet kommer vi også til at se relevante dansefilm, tage på ekskursioner ud af huset til spændende danseforestillinger, lave vores egne dansevideoer samt optræde med diverse koreografier – eksempelvis i samarbejde med skolens Elektronisk musik-linje.

Alle er velkomne på Dans uanset niveau. Vigtigste forudsætning er, at du er åben for udfordringer samt klar på at rykke og udvikle dig.

Linje-ansvarlig: Anne Tølbøll Jensen
E-mail: annetoelboell@hotmail.com

Spørg os 24/7..!

Vi er her næsten hele tiden, så spørg her og vi vender tilbage til dig snarest.