fbpx

Moderne dans

Moderne dans – i nogle sammenhænge kendt som ‘contemporary dance’ – er et bredt begreb, men overordnet tager det sit udgangspunkt i kroppens naturlige bevægelser og kalder på styrke, smidighed og kropsbevidsthed. Som genre har moderne dans et alsidigt formsprog, og du vil på Nørgaards møde en underviser, hvis koreografiske udtryk og trinsprog er inspireret af den mere kommercielle scene. Undervisningen vil variere, men kommer bl.a. til at bestå af teknisk træning, gulvarbejde, improvisation og partnerarbejde. Gennemgående er det, at eleverne til hver træning vil lære en koreografi.

Hip Hop

Hip Hoppen tager sit afsæt i begyndelsen af 1970’erne i New York, hvor der herskede kaos i ghettoen The Bronx. Kreativiteten flød på daværende tidspunkt i ghettoens gader, og den herskende energi måtte udnyttes konstruktivt og deraf fødtes Hip Hop-genren.

Hip hop er energisk, udfordrende og særdeles funky. Det bliver en fest.

Ballet

Ballet er med til at udvikle danseres tekniske grundtræning, og understøtter dermed enhver stilart.  Undervisningen vil bestå af en ugentlig ’stang-klasse’, dvs. træning ved barren (ca. 45 min.), hvor eleverne trænes i de helt grundlæggende teknikker indenfor ballet, og opnår bedre styrke, smidighed og grundteknik.

Desuden

Øvrige stilarter, som eleverne introduceres for – showdance, jazz, groove og yoga, samt ugentlig fysisk træning.
Spørg os 24/7..!

Vi er her næsten hele tiden, så spørg her og vi vender tilbage til dig snarest.