fbpx
Filmskuespil

Hvem får kameraet øje på? De intense? De sære? De lækre? De realistiske? Faktisk kan det være både dem alle og ingen af dem. For det, det virkelig handler om, er evnen til at fascinere. Og den evne er ikke begrænset til en bestemt type, men til en helt særlig evne til at lade sig inspirere og finde sig selv frem i manuskriptet uanset om det er drama, komedie, action eller zombiefilm.

Filmskuespil er både for 1) de dybt målrettede, som vil tage skuespillerdrømmen seriøst , 2) de, som gerne vil finde ud af om skuespillet skal være en levevej, og 3) de nysgerrige, der bare har lyst til at prøve det. Og uanset hvilken gruppe man tilhører, så er man allerbedst, når man har det sjovt med det man laver.

Linjen har eksisteret siden 2007 og har siden udviklet sig gennem samarbejder med coaches fra New York (bl.a. den meget anerkendte, Harold Guskin) og castere, instruktører, producenter og undervisere fra den danske branche. Disse har også bidraget til bogen om filmskuespil, The Generous Actor, som vores linjeansvarlige udgav i 2015.

Vi er stolte af, at flere af vores tidligere elever har fundet vej til de danske skærme og biograflærreder. Heriblandt Julie & Jesper bl.a. kendt fra DR Satire, Lukas Løkken, der netop har fået en gennemgående rolle i en Netflix-serie og Claes Quaade, som i 2015 blev nomineret til en Robert for sit arbejde i sit com’en Sjit Happens.

En del går også videre på div. skuespillerskoler herhjemme og i udlandet eller vælger at hygge sig med noget reklamearbejde eller kortfilm. Og så er der dem, som bare er her for oplevelsens skyld og bare generelt bare gerne vil lære en masse om sig selv og deres personlige fremtræden og selvopfattelse, så de har det med i bagagen til deres fremtidige studier og karrierer

Jesper & Julie, Claes Quaade og andre tidligere elever er også en del af de gæstelærere, der indimellem kommer forbi for at undervise og fortælle om branchen.

Vi træner jer i at turde slippe intuitionen og fantasien løs, for det er her spillet kan blive uforudsigeligt, skævt, fængslende, individuelt og spændende! Og uanset om du har ambitioner eller bare vil prøve det af, bliver det, du laver, taget seriøst. Vi sætter barren højt og forventer, at du kommer med engagement og mod på at udfordre dig selv. Ellers er det ikke sjovt, og så bliver det aldrig godt!

Linje-ansvarlig: Jesper Trier
E-mail: jesper@nrgaard.dk

Spørg os 24/7..!

Vi er her næsten hele tiden, så spørg her og vi vender tilbage til dig snarest.