Foto

Fotografi er så meget mere, end at tage skarpe billeder. Det er en helt anden anden måde at se verden på. På fotolinjen skal vi ikke bare lære at fange øjeblikke med kameraet, men også at skabe dem selv. Vi skal lege med lyset og skabe forskellige visuelle udtryk. Alt sammen med begejstringen som drivkraft.

Undervisningen er baseret på det kreative arbejde med kameraet og med Photoshop. Den teoretiske del af undervisningen kommer til at foregå med hænder og øjne, for det er nu en gang den bedste måde at lære et kreativt fag på.

Vi kommer især til at fokusere på portrætter, reportage og reklamebilleder, men vi skal selvfølgelig prøve mange flere genrer af. Og så har vi i øvrigt et spændende samarbejde med højskolens kunstlinje.

Fotolinjen henvender sig både til begyndere og øvede – det eneste der kræves er lysten til at tage billeder og glæden ved at være kreativ.

Vi stiller kameraer til rådighed for de elever som ikke selv har. Men mest optimalt er det naturligvis, hvis du har dit eget kamera.

NB:
Fotolinjen har været fyldt op på de seneste semestre med venteliste fra ca. 2 måneder før holdstart.

Linje-ansvarlig: Morten Rygaard
E-mail: morten@mortenrygaard.com

Spørg os 24/7..!

Vi er her næsten hele tiden, så spørg her og vi vender tilbage til dig snarest.