fbpx
Foto med Morten Rygaard

Morten Rygaards fotolinje blev lanceret fra og med forårsholdet 2012, og har siden været et af Nørgaards Højskoles mest populære linjefag, som hvert år tiltrækker fotointeresserede elever fra hele Danmark.

Med sin baggrund som prisvindende professionel fotograf, Nikon-ambassadør, cheffotograf for GAFFA, Roskilde Festival mv. har Morten meritterne helt på plads. Men trods det imponerende cv skal man som elev ikke lade sig skræmme. For med Mortens kompromisløse, men også meget afslappede og legende tilgang, har man mulighed for at udfolde sig i et trygt, kreativt og inspirerende forum, hvor man helt sikkert vil udvikle sig.

Elever, der vælger foto på Nørgaards Højskole, er ofte en broget forsamling. Mange har bare lyst til at prøve sig selv af under meget kyndig vejledning fra en ægte professionel. Mens andre har mere målrettede planer ift. tiden bag kameraet efter højskoleopholdet. Også her er Morten en glimrende sparringspartner, der eksempelvis har hjulpet flere af vores foto-elever ind på den eftertragtede fotografuddannelse på Media College i Viborg.

Spørg os 24/7..!

Vi er her næsten hele tiden, så spørg her og vi vender tilbage til dig snarest.