fbpx
Intervention Art

Intervention Art-delen varetages af vores faste gæstelærer Ulrik Myrtue, som har en meget legende og umiddelbar tilgang til kunstnerisk udfoldelse.  Byrummet og den menneskelige interaktion er vigtige elementer i hans måde at arbejde på. I fællesskab med eleverne vil Ulrik inspirere, provokere og skabe sammenhænge, som forhåbentlig både vil udfordre eleverne, dem der oplever kunsten og Ulrik selv.

I forløbene med Ulrik vil der ikke være undervisning i konkrete teknikker eller bestemte kunstformer. Fokus vil derimod ligge i den kreative tankegang og udfoldelse, der har usynlige grænser og er svær at definere. Den enkelte elev har derfor stor indflydelse og kunstnerisk frihed i forhold til hvad der bliver skabt og ikke skabt.

Bliv klogere på Ulrik Myrtue:

Instagram: @Ulrikmyrtue
Blog: www.Ulrikmyrtue.tumblr.com

Intervention Art
Det er vanskeligt at lave en præcis definition af Intervention Art som genre. I Ulrik Myrtues blog henvist til herover finder man flere eksempler på Intervention Art udført i praksis og blandt Intervention Art’ens mest kendte udøvere kommer man ikke udenom >>Banksy. Via følgende google-søgeresultat finder man et bredt overblik over, hvad det handler om >>eksempler.

Spørg os 24/7..!

Vi er her næsten hele tiden, så spørg her og vi vender tilbage til dig snarest.