fbpx
Musik

På Musik sigter vi mod individuel udvikling i et kollektivt fællesskab. Det er således sammenspillet der er kernen, og derfra udgår al individuel vejledning til den enkelte elev. Der er ingen tavleundervisning på vores rytmiske musiklinjer – vi er ved instrumenterne hele tiden, og så får hver enkelt elev ellers det musikalske skub som netop han/hun har brug for.

Musiklærerne er alle uddannede og udøvende musikere, og vi tænker og taler musik i døgndrift. Vi tror på at du udvikler dig som musiker i mødet med andre musikere samt gennem åbenhed overfor de eksperimenter og den hardcore viden du vil blive mødt af på Nørgaards.

Vi er en aktiv spiller i det midtjyske musikliv. Nørgaards Højskoles Musikforening får hvert år besøg af en række danske og internationale kapaciteter, som giver koncerter på skolen, laver workshops og som ofte bor her under deres turnéer i Danmark. I det forgangne år, har vi haft besøg af bl.a. Jakob Bro, Jim Black, Chris Speed, Thomas Morgan, Hans Ulrik, Søren Frost, Kasper Vadsholt, Bo Stief og mange flere.

Vi samarbejder med konservatoriet i Århus, det lokale spillested Viften samt en række spillesteder og studier i Århus. Og der opstår løbende nye samarbejdsaftaler rundt i det ganske land.

Linje-ansvarlig: Martin Damgaard
E-mail: klavermand@hotmail.com

Spørg os 24/7..!

Vi er her næsten hele tiden, så spørg her og vi vender tilbage til dig snarest.