fbpx

Musiker/sangskriver

Musiker/sangskriver-linjen henvender sig til dig som vil være en bedre musiker, sangskriver, sanger etc. og som ønsker at få flere værktøjer og teknikker at arbejde med. Undervisningen tager udgangspunkt i lige netop dit ”projekt”, om det så er at blive bedre til jazzteori, bedre til improvisation, ønsket om at få nye idéer til produktion/sangskrivning, at lære at spille guitar eller noget helt fjerde, så står vi klar med tips og tricks.

Så længe du har motivationen, så har vi værktøjerne til at skubbe dig videre for fuld skrue!

Undervisningen er bygget op således at der er en del fælles lektioner, og at man så arbejder individuelt under supervision af vores lærere. Og du kommer til at møde alle vores musiklærere på denne linje i løbet af dit ophold, og derudover kommer der også en række spændende gæstelærere forbi.

Du får udleveret et massivt kompendium med masser af ting at dykke ned i, både i timerne, men også i fritiden. Der er brugsklaver, jazzguitar, nodetræning, skalaer, trommetips, og masser af sange og noder. Derudover får du som elev på musiker/sangskriver udleveret den meget roste bog ”Kogebog for sangskrivere” af Anette Bjergfeldt, som er en bibel ift. at komme videre med sine sange, og at (gen)finde inspirationen.

NB: medbring earplugs/høretelefoner, hvis du vælger Musiker/sangskriver.

Linje-ansvarlig: Martin Damgaard
E-mail: klavermand@hotmail.com

Spørg os 24/7..!

Vi er her næsten hele tiden, så spørg her og vi vender tilbage til dig snarest.