Slide background

Slide background

Studieture

Inkluderet i det tilmeldingsgebyr du betalte da du tilmeldte dig, er en 5-dages tur til vores faste destination Berlin. På efterårsholdet gennemføres turen i starten af opholdet, mens placeringen af forårsholdenes Berlin-tur varierer.

Studieturen til New York er et ekstra tilbud til vores elever. Der er afgang i umiddelbar forlængelse af opholdene, og man har dermed mulighed for at afslutte sit højskoleophold på en speciel og ekstra spektakulær måde. Studieturen til New York varer 8-9 dage og koster 9750 kr. som man selv skal betale. Turen foregår via enten Hamburg eller Kastrup.

Man melder uforpligtende sin interesse i New York-turen når man tilmelder sig et ophold på Nørgaards Højskole (via afkrydsning på on line-tilmeldingsskemaet), men først når man er startet på højskolen afkræves man en bindende tilmelding til turen.

Berlin

Studieturen til Berlin byder på 5 dage i den stærkt oplevelsesmættede tyske hovedstad. Du får set de sædvanlige turist must-sees, men vil også opleve nogle af Berlins knap så turistede attraktioner samt en stor dosis kultur-leben. Endelig får du masser af tid til at cruise rundt i Berlin på egen hånd.

Vi kører i bus fra højskolen tur/retur og er i Berlin fra mandag til fredag.

New York

Studieturen til New York er som skrevet et ekstra tilbud til vores elever. Der er afgang i umiddelbar forlængelse af opholdene, og man har dermed mulighed for at afslutte sit højskoleophold med manér. I prisen for New York-turen er inkluderet fly, fuld forplejning, entréer, transportudgifter i New York etc.

I modsætning til Berlin-turen, som bærer præg af at være en fælles studietur for hele den samlede gruppe, adskiller New York-turen sig ved også at tilbyde eleverne nogle meget attraktive og linjefags-relaterede oplevelser. Disse kunne være skuespiller-workshop for filmskuespillerne, danse-workshop for danserne, open air skrive-workshop for Skriv!-eleverne, fotoekskursion for foto-eleverne etc.

Spørg os 24/7..!

Vi er her næsten hele tiden, så spørg her og vi vender tilbage til dig snarest.