fbpx
Slide background

Slide background

Studieture

I løbet af et semester på Nørgaards Højskole har du mulighed for at komme med på to storby-studieture hhv. til Berlin og New York. Berlin-turen er den obligatoriske tur for alle elever, mens New York-turen er et ekstra tilbud, som skal tilkøbes, og som gennemføres i umiddelbar forlængelse af opholdet.  Det koster ekstra 10.000 kr. at komme med på New York-turen, som man uforpligtende markerer sin interesse i når man tilmelder sig et ophold på Nørgaards Højskole (via afkrydsning på on line-tilmeldingsskemaet). Først når man er startet på højskolen afkræves man en bindende tilmelding til turen.

Berlin

Studieturen til Berlin byder på 5 dage i den stærkt oplevelsesmættede tyske hovedstad. Du får set de sædvanlige turist must-sees, men vil også opleve nogle af Berlins knap så turistede attraktioner samt en stor dosis kultur-leben. Endelig får du masser af tid til at cruise rundt i Berlin på egen hånd.

Vi kører i bus fra højskolen tur/retur og er i Berlin fra mandag til fredag.

New York

I modsætning til Berlin-turen, som bærer præg af at være en fælles studietur for hele den samlede gruppe, adskiller New York-turen sig ved også at tilbyde eleverne nogle linjefags-relaterede oplevelser. Disse kunne være skuespiller-workshop for filmskuespillerne, danse-workshop for danserne, fotoekskursion for foto-eleverne etc. Derudover ser man naturligvis en række af de seværdigheder man bare bør se, når man er i New York.

I prisen for New York-turen er inkluderet fly, fuld forplejning, entréer, transportudgifter i New York etc.

Spørg os 24/7..!

Vi er her næsten hele tiden, så spørg her og vi vender tilbage til dig snarest.