Slide background

Slide background

Studieture

Som elev på Nørgaards Højskole kan du vælge mellem to studieture i løbet af dit ophold, nemlig Berlin eller New York. Berlin-turen er allerede betalt via det tilmeldingsgebyr du har betalt i forlængelse af din tilmelding, men du har mulighed for at “opgradere” til en New York-tur mod en merbetaling på 8.500 kr.

Begge ture er alt inklusive undtaget lommepenge.

Man melder uforpligtende sin interesse i New York-turen når man tilmelder sig et ophold på Nørgaards Højskole (via afkrydsning på on line-tilmeldingsskemaet), men først når man er startet på højskolen afkræves man en bindende tilmelding til turen.

Berlin

Studieturen til Berlin byder på 5 dage i den stærkt oplevelsesmættede tyske hovedstad. Du får set de sædvanlige turist must-sees, men vil også opleve nogle af Berlins knap så turistede attraktioner samt en stor dosis kultur-leben. Endelig får du masser af tid til at cruise rundt i Berlin på egen hånd.

Vi kører i bus fra højskolen tur/retur og er i Berlin fra mandag til fredag.

New York

I modsætning til Berlin-turen, som bærer præg af at være en fælles studietur for hele den samlede gruppe, adskiller New York-turen sig ved også at tilbyde eleverne nogle meget attraktive og linjefags-relaterede oplevelser. Disse kunne være skuespiller-workshop for filmskuespillerne, danse-workshop for danserne, fotoekskursion for foto-eleverne etc.

I prisen for New York-turen er inkluderet fly, fuld forplejning, entréer, transportudgifter i New York etc.

Spørg os 24/7..!

Vi er her næsten hele tiden, så spørg her og vi vender tilbage til dig snarest.