Generationer på højskole

Generationer på højskole er familiekurser i sommerferien på Nørgaards Højskole, som byder på mange uforglemmelige oplevelser og højskoleliv på tværs af generationer.

Generationer på højskole på Nørgaards Højskole er tilrettelagt således, at voksne og børn både får nogle oplevelser sammen og hver for sig.

Mens de voksne om formiddagen hører spændende foredrag, rører sig, synger eller måske debatterer, er børnene ude i teams. Her bliver de udfordret af kreative, opfindsomme og ansvarlige børneteamledere.

Eftermiddagene byder på fællesaktiviteter for voksne og børn sammen i de kreative værksteder, i musiklokalet, i madværkstedet, ved bålpladsen, i multisalen, i naturen eller på boldbanerne.

Onsdag tager vi på tidsrejse tilbage til Vikingetiden og besøger Vikingegården Fyrkat. Der er risiko for at det bliver super sjovt!

I løbet af ugen får vi også besøg af en “ukendt” gæst(er), som kommer og gør os lidt klogere og gerne i bedre humør .

Heller ikke aftenerne bliver kedelige. Med indhold som f.eks. fortælling, børnediskotek og skattejagt får de voksne svært ved at få børnene med hjem igen. Og så er svømmehallen jo altid et hit.

(NB. Børn skal minimum være 6 år og op til 13 år, og der kan maksimalt tilmeldes to børn per voksen deltager)

KursustitelUge nr.Start datoSlut datoPrisPris børnTilmelding
Generationer på højskole2702/07/2308/07/2349952895venteliste - ring venligst
Generationer på højskole3130/07/2305/08/2349952895Få ledige pladser
Spørg os 24/7..!

Vi er her næsten hele tiden, så spørg her og vi vender tilbage til dig snarest.