fbpx

Generationer på højskole

Brochure – klik her

Generationer på højskole er familiekurser i sommerferien på Nørgaards Højskole, som byder på mange uforglemmelige oplevelser og højskoleliv på tværs af generationer.

Generationer på højskole på Nørgaards Højskole er tilrettelagt således, at voksne og børn både får nogle oplevelser sammen og hver for sig.

Mens de voksne om formiddagen hører spændende foredrag, rører sig, synger eller måske debatterer, er børnene ude i grupper, opdelt efter alder. Her bliver de udfordret af kreative, opfindsomme og ansvarlige børnepassere.

Eftermiddagene på generationer på højskole byder på fællesaktiviteter i de kreative værksteder, i musiklokalet, i multisalen, i naturen eller på boldbanerne. I løbet af ugen tager vi alle på heldagsudflugt i det midtjyske, hver uge vi får vi også besøg af en “ukendt” gæst(er), som kommer og gør os klogere og gerne i bedre humør .

Heller ikke aftenerne bliver kedelige. Med indhold som f.eks. fortælling, børnediskotek og skattejagt får de voksne svært ved at få børnene med hjem igen. Og så er svømmehallen jo altid et hit.

(NB. Børn skal minimum være 5 år og op til 12 år, og der kan maksimalt tilmeldes to børn per voksen deltager)

 

KursustitelUge nr.Start datoSlut datoPrisPris børnTilmelding
Generationer på højskole2808/07/1914/07/1943952650Klik her
Generationer på højskole2914/07/1920/07/1943952650Klik her
Spørg os 24/7..!

Vi er her næsten hele tiden, så spørg her og vi vender tilbage til dig snarest.