Hækling og højskole

Nørgaards Højskole har igen i år entreret med folkene bag “Krea Deluxe”, om at lave et intenst og inspirerende kursusforløb med nye vinkler på hækling, nye idéer, teknikker og masser af stalddørstips. Alt sammen kombineret med det bedste fra den danske højskoletradition, med sang, foredrag, bevægelse, debat og masser af godt samvær.

Da Krea Deluxe gik i luften i 2015, var det tydeligt at her skete der virkelig noget nyt, og deres “kreakits” er allerede en klassiker på de danske kreamesser, og er blevet vist i diverse blade siden de åbnede dørene. Som kursist på Nørgaards Højskole får du et af deres kreakits udleveret ved ankomsten, nemlig deres “karkludekit”, så du kan få fingrene i gang fra det øjeblik du ankommer. Derudover skal du selvfølgelig igennem en masse spændende og udfordrende discipliner i løbet af ugen.

Underviser Pia Johannessen

Er uddannet folkeskolelærer og har undervist i bl.a. håndarbejde inden hun startede Krea Deluxe sammen med sin søster Heidi. Hendes primære opgave hos Krea Deluxe er at designe og udvikle opskrifter og produkter. Hun er giga håndarbejdsnørd med erfaring i en bred vifte af håndarbejdsdiscipliner. Har en stor svaghed for garn (er afhængig for at sige det mildt) og elsker at fordybe sig i den kreative proces med at udvikle nye produkter. Stor hækleentusiast med hang til lækre kvalitetsmaterialer, økologi og det gode håndværk.

Tips, tricks og teknik

Pia gennemgå forskellig emner som hun synes er værd for alle at vide noget mere om. Det er lige fra hvorfor man skal vælge økologisk garn fremfor konventionelt garn, traditionelle hækleteknikker og til en lang opremsning af hjælpemidler som har set dagens lys i form af den moderne teknologi.

Det kræver ingen forudsætninger at deltage på kurset, men det er en fordel, at du har prøvet at hækle før.

Det er muligt at købe ekstra materialer på kurset.

Brochure kommer snart – her på siden.

KursustitelUge nr.Start datoSlut datoPrisPris børnTilmelding
Hækling og højskole4504/11/201810/11/20184395Klik her

 

 

Spørg os 24/7..!

Vi er her næsten hele tiden, så spørg her og vi vender tilbage til dig snarest.