Hækling og højskole

Nørgaards Højskole har i samarbejde med ”Karen Klarbæk” lavet kreativt og inspirerende kursusforløb med nye vinkler på hækling, nye idéer, teknikker og masser af stalddørstips. Alt sammen kombineret med det bedste fra den danske højskoletradition, med sang, foredrag, bevægelse, debat og masser af godt samvær.

Hæklekit til alle

Som kursist på Nørgaards Højskole får du udleveret en æske med bl.a. Karens økologiske bæredygtige garn,så du kan få fingrene i gang fra det øjeblik du ankommer. Derudover skal du selvfølgelig igennem en masse spændende og udfordrende discipliner i løbet af ugen.

Det kræver ingen forudsætninger at deltage på kurset, men det er en fordel, at du har prøvet at hækle før.
Det er muligt at købe ekstra materialer på kurset.

Underviser Karen Klarbæk

Karen har i mange år været passioneret hækler og lavet små lette opskrifter, som hun har delt på sin blog.

Siden er det blevet hæklede tæpper og sammenhæklingen af disse, som Karen har kastet sig over.
Over de seneste par år har Karen udgivet flere e-bøger om hækling, samtidig med jobs som udvikler og indkøber hos Stof og Stil, Søstrene Grene og Bog & idé har gjort hende i stand til nu at være selvstændig.

Tips, tricks og teknik
I disse moduler vil Karen gennemgå forskellig emner som hun synes er værd for alle at vide noget mere om. Det er lige fra hvorfor man skal vælge økologisk garn fremfor konventionelt garn, traditionelle hækleteknikker og til en lang opremsning af hjælpemidler som har set dagens lys i form af den moderne teknologi.

Åbent værksted
I værkstedsmodulerne vil Karen være delvis til rådighed til at hjælpe med lige netop det projekt du er i gang med. Her er ingen lærerstyring, så der er fri leg, men mon ikke Karen også kan hjælpe til med en ide, hvis du mangler noget nyt at gå i krig med?

KursustitelUge nr.Start datoSlut datoPrisPris børnTilmelding
Hækling og højskole605/02/2311/02/235095Klik her
Hækling og højskole3817/09/2323/09/235095Klik her
Spørg os 24/7..!

Vi er her næsten hele tiden, så spørg her og vi vender tilbage til dig snarest.