fbpx

Klassisk korsang

Brochure – klik her

Nørgaards Højskole byder velkommen til en uge med klassisk korsang. Et lærerigt kursus med masser af musik, korundervisning, fællesskab og ikke mindst et hav af inspirerende højskoleoplevelser.

Hver dag begynder på højskolemanér med fælles morgensamling, efterfulgt af en grundig opvarmning af stemmerne. Herefter er det tid til at indstudere værkerne og den dejlige musik

I 2018 skal vi synge Luigi Cherubinis Requiem. Cherubinis Requiem for blandet kor er blandt de vigtigste bidrag til denne genre i det 19. århundrede. Den blev komponeret i Paris i 1816 og blev inden for kort tid kendt i hele Europa. Musikere som Beethoven, Schumann og Brahms anderkendte i høj grad hans arbejde på grund af stykkkets overlegne kompositionsopbygning, orkestration, formstyre og balancen i forholdet mellem tekst og musik.

Udover Cherubini skal vi også synge tre messe-satser af de svenske komponister: Martin Arpåkar, Lars-Erik Larsson og August Söderman.

Instruktørteamet på klassisk korsang består igen i 2018 af Adam Faber, Annika og Bo Isgar samt Frank Jarlsfelt.

Udover korundervisningen vil der i ugens løb også være mulighed for individuel sangundervisning, som varetages af vores dygtige sangpædagoger Annika og Bo Isgar.

Efter vi har modtaget din tilmelding til klassisk korsang fremsendes i foråret 2018 kornoder med posten, således du har mulighed for at sætte dig i stoffet inden kursets start.

Øvefiler til uge 32 2018 – klik her

KursustitelUge nr.Start datoSlut datoPrisPris børnTilmelding
Klassisk kor3205/08/1811/08/184675Få ledige pladser

 

Spørg os 24/7..!

Vi er her næsten hele tiden, så spørg her og vi vender tilbage til dig snarest.