fbpx

Syng dig glad

Brochure – klik her

“Syng dig glad” henvender sig til alle der godt kan lide at synge, og til dem der gerne vil have lysten til at synge tilbage. Den overordnede målsætning for kurset er at være med til at skabe glæde og godt humør ved at synge, men også at styrke den danske sangtradition og øge opmærksomheden på, hvad det er, fællessangen kan.

Den kan nemlig levere velvære, livsglæde, kulturhistorie, humor, samfundsrevsning og ikke mindst fællesskab. Mange folkeskoler tog morgensangen ud af skolen, en tendens som heldigvis nu er ved at vende. Ikke desto mindre har det bevirket, at en stor del af børn og unge i dag ikke er den danske sangtradition bevidst og oplever en stor blufærdighed omkring det at synge. Derfor påhviler der den voksne generation et ansvar udi at få formidlet sangglæden og få den kulturhistoriske og fællesskabsgenererende sangskat styrket. Det gør vi nu engang bedst ved at synge højt og længe.

Sang er godt! Det viser forskning. Ikke bare bliver man glad, man sover også bedre og bliver mindre stresset, fordi kroppen udløser endorfiner som giver os overskud og får os til at slappe af rent fysisk.

Sang kan også give en intens følelsesmæssig oplevelse af at være “høj” – eller sågar transcendente oplevelser. Man kan komme igennem hele følelsesspektret, fra melankoli og vrede til glæde og jubel, og det kan give en emotionel forløsning. Men ikke nok med det, musik styrker også immunforsvaret og skærper vores koncentration, hukommelse og opmærksomhed. Fællessang er samtidig en anderledes og sjov måde at bruge kroppen på. At synge øger nemlig blodgennemstrømningen samtidig med at det skaber mere energi, velvære og en følelse af sammenhold. Sang kan rent faktisk få pulsen op og give sved på panden!

KursustitelUge nr.Start datoSlut datoPrisPris børnTilmelding
Syng dig glad1217/03/1923/03/194395Klik her
Syng dig glad4106/10/1912/10/194395Klik her
Spørg os 24/7..!

Vi er her næsten hele tiden, så spørg her og vi vender tilbage til dig snarest.