Yoga – med et strejf af wellness

Læs brochure – klik her

 

Velkommen til en weekend med Yoga

Et forfriskende tilbud til alle, der har lyst til at forkæles med velgørende yoga, lækker økologisk forplejning, gåture, saunagus og ikke mindst hyggeligt samvær. Tag din veninde med til en dejlig week end på Nørgaards Højskole, hvor dagene byder på eksempelvis Iyengar Yoga, Hatha Yoga, Patanjali Yoga, Yin Yoga og afspænding. Om aftenen står den på god mad fra skolens økologiske køkken og hygge i pejsestuen – med tid og ro til at nyde et glas rødvin i hinandens selskab.

Kort om yoga

Yoga både styrker og afspænder kroppen. Du vil blive udfordret fysisk i de stående og mere krævende yogastillinger som træner styrken, stabiliteten, udholdenheden, fleksibiliteten og viljestyrken. Men du vil også blive forkælet i de blide og genopbyggende yogastillinger, som er ligeså vigtige for at skabe balance i krop og sind.

Du vil få opbygget et større fysisk og mentalt overskud – og opleve en helt speciel følelse af nærvær, der ikke kan beskrives!

Kort om instruktørerne:

Iyengar Yoga

Rie Skov: Uddannet yogalærer i 1995 og certificeret Iyengar Yogalærer i 2008. Underviser til dagligt bl.a. på aftenskoler, højskoler, motionscentre og privat. 

Patanjali Yoga 

Trine Guldager Sørensen: Certificeret Patanjali Yogalærer fra 2017. Underviser på aftenskole og privat. Patanjali Yoga er bygget på principperne fra Hatha Yoga og Iyengar, her arbejdes der med styrke og gode velgørende stræk, men også med smidighed og balance, hvilket gør det til en styrkeopbyggende og aktiv yogaform men med øje for det blide og bløde 

Hanne Juelsgaard Sørensen: Certificeret Iyengar Yogalærer i 2003 og senere i 2008 Junior Level 3 lærer. Har undervist i denne yogaform siden 2001 bl.a. på læreruddannelsen for Iyengar Yogalærere. Siden da har Hanne erhvervet sig Patanjali Yoga Switzerland Level 4 og uddanner nu selv under navnet Patanjali Yoga Switzerland.

Yin Yoga

Line Thylander: Certificeret yogalærer i 2014 med mange års erfaring som underviser inden for Hatha, Ashtanga og Flow Yoga. Er siden da uddannet i Yin Yoga. Underviser derudover i Gyrokinesis-inspireret yoga samt De Fem Tibetanere. Bethina Meineche.

Mindful Yoga 

Aase Dam Hellerup: Aase er uddannet mindfulness instruktør i 2011 og yogalærer i 2013 og underviser i dag i yin yoga, mindful yoga og senior yoga i LOF, gymnastikforeninger og i privaten. https://balance.nu/

Pilates:

Christina Rubæk: Uddannet i Idræt og Sundhed og har gennem de seneste 20 år undervist i forskellige former for bevægelse, blandt andet som timelærer på Nørgaards Højskole

Chi Gong og klangskåle

Per Saval

Har du spørgsmål til kurset kan du kontakte Line på e-mail: line@nrgaard.dk.

KursustitelUge nr.Start datoSlut datoPrisPris børnTilmelding
Yoga - weekend3713/09/2415/09/242695Klik her
Yoga - weekend4004/10/2406/10/242695Klik her
Yoga - weekend4615/11/2417/11/242695Klik her
Mangler du svar på noget?

Vi er her næsten 24-7, så send dine spørgsmål om højskoleophold her, og så vender vi tilbage til dig snarest.