Yoga – med et strejf af wellness

yoga-kursusweekend-noergaards-hoejskole-2017-forside

Brochure – klik her

Velkommen til en weekend med Yoga

Et forfriskende tilbud til alle, der har lyst til at forkæles med velgørende yoga, lækker økologisk forplejning, gåture, saunagus og ikke mindst hyggeligt samvær. Tag din veninde med til en dejlig week end på Nørgaards Højskole, hvor dagene byder på Iyengar Yoga, Hatha Yoga, Anusara Yoga, Yin Yoga og afspænding. Om aftenen står den på god mad fra skolens økologiske køkken og hygge i pejsestuen – med tid og ro til at nyde et glas rødvin i hinandens selskab.

Kort om yoga

Yoga både styrker og afspænder kroppen. Du vil blive udfordret fysisk i de stående og mere krævende yogastillinger som træner styrken, stabiliteten, udholdenheden, flexibiliteten og viljestyrken. Men du vil også blive forkælet i de blide og genopbyggende yogastillinger, som er ligeså vigtige for at skabe balance i krop og sind.

Du vil få opbygget et større fysisk og mentalt overskud – og opleve en helt speciel følelse af nærvær, der ikke kan beskrives!

Kort om instruktørerne:

Nadia Lunn (Yin yoga)

Nadia underviser til dagligt i Yoga Collective i Århus, her undeviser hun i Yin Yoga, Hatha Yoga og Chandra Yoga.

Line Thylander Pedersen (Hatha, Ashtanga yoga, De Fem Tibetanere, Gyrokinesis)

Line er certificeret yogalærer med flere års erfaring som underviser inden for Hatha yoga, Ashtanga yoga, Vinyasa yoga samt afspænding. Underviser derudover i bevægelsesformen Gyrokinesis og De Fem Tibetanere.Til dagligt er Line fastansat lærer på Nørgaards Højskole.

Rie Skov (Iyengar yoga)

Rie er uddannet yogalære i 1995 og certificeret Iyengar yogalære i 2008, Undeviser til dagligt bl.a. på aftenskoler, højskoler, motionscentre og privat.

Ann Pia Kjær (Chi Gong)

Ann Pia har mere en 20 års erfaring indenfor gymnastik, yoga og Chi Gong. Hun er kvinde bag projektet “Sundhed i bevægelse” i Aalborg.

Kira Maria Sandhold: (Anusara inspireret yoga)

Certificeret anusara-inspireret yogalærer uddannet i Indien vinteren 2012/2013 ved Hamsa Yoga Studio. Siden min certificering har jeg undervist mange forskellige steder i København; i yogastudios, idrætsforeninger og ved private arrangementer.

Har du spørgsmål til kurset kan du kontakte Line på e-mail: line@nrgaard.dk.

KursustitelUge nr.Start datoSlut datoPrisPris børnTilmelding
Yoga med et strejf af wellness1406/04/1808/04/182195Klik her
Yoga med et strejf af wellness3531/08/1802/09/182195Klik her
Yoga med et strejf af wellness4626/10/1828/10/182195Klik her
Spørg os 24/7..!

Vi er her næsten hele tiden, så spørg her og vi vender tilbage til dig snarest.