fbpx

 

Krimi, virkelighed og fiktion

Brochure – klik her

En højskoleuge fyldt med spænding i form af krimi fra den virkelige verden – og fiktionen.
Mød foredragsholdere som til daglig omgås kriminelle i landets fængsler, mennesker der er løsladte efter endt afsoning og eksperter indenfor krimibogsgenren. Oplev oplæg ved justitsministeren om straf og soning/afsoning med mulighed for efterfølgende debat. Kom på udflugt til ”Slottet”, det gamle fængsel i Horsens, som nu er Fængselsmuseum.

En, på flere måder, spændende højskoleuge, med mulighed for gode diskussioner om kriminalitet, straf – og krimier. Vi skal naturligvis også synge til morgensamlinger og på gåture i den skønne natur ved Gudenåen.

I løbet af kurset vil du blandet andet opleve og møde:

  • Fængselspræt Jesper Birkler, som arbejder i Enner Mark Fængsel ved Horsens, Nordeuropas sikreste fængsel, hvor en række af Danmarks mest barske og hårdkogte forbrydere afsoner.

  • Journalist Henrik Palle, som har stor passion for og viden om krimigenren og deltager årligt i Krimibogmessen i Horsens.

  • Tidl. indsat  i Enner Mark Fængsel ved Horsens Søren Rønnehøj

  • Oplæg omkring straf, soning/afsoning og resocialisering ved justitsminister Søren Pape Poulsen

  • Kursusleder Kirsten Mehlsen, som er musikpædagog og musikterapeut og har arbejdet syv år som musikmedarbejder ved Enner Mark fængsel i Horsens.

  • Fange på udgang fortæller om sine 20 år bag tremmer, sine domme, flugter og planer for fremtiden, når han løslades i år 2021.

  • Udflugt til Fængselsmuseet i Horsens, hvor bibliotekar, Vibeke Johansen, initiativtager til, og arrangør af, KRIMIMESSEN vil fortælle. Derefter er der besøg på “Slottet”/Fængslet.

Få et indblik i krimigenrens fascinerende verden og virkelighedens vilkår for kriminelle.

Kurset er det perfekte afsæt til krimimessen i Horsens i 2019

Glæd dig!

KursustitelUge nr.Start datoSlut datoPrisPris børnTilmelding
Krimi, virkelighed og fiktion1401/04/1906/04/194075Klik her
Krimi, virkelighed og fiktion1401/04/1906/04/194075Klik her

 

Spørg os 24/7..!

Vi er her næsten hele tiden, så spørg her og vi vender tilbage til dig snarest.