Kursuscenter
Nørgaards Højskole ligger central placeret midt imellem Aarhus, Viborg, Silkeborg og Randers. Med en bred vifte af faciliteter i moderne bygninger og en beliggenhed i yderst attraktive omgivelser midt i Gudenådalen, fremstår Nørgaards Højskoles Kursuscenter som et ideelt udgangspunkt for inspiration, læring og samvær. Kursister kan reservere egen opholdsstue, hvilket betyder at kursusprocessen fortsætter, når undervisningslokalerne forlades, ligesom man er velkommen til at benytte højskolens mange skønne faciliteter og nærliggende rekreative arealer. Kursuscentret ligger blot 10 minutters gang fra Bjerringbro centrum, hvor tog- og busstation er placeret for enden af byens gågade.
Indkvartering
Nørgaards Højskoles Kursuscenter tilbyder særdeles fine overnatningsmuligheder. Vi råder over 105 dobbeltværelser, som alle er udstyrede med toilet, bad, wifi, stol, skab og skrivebord.
Møde og konferencefaciliteterne
Omfatter grupperum, plenumlokaler, foredragssal samt multisal med plads til op til 350 deltagere samt fuldt udstyrede IT-lokaler med internetforbindelse. Vi råder over alt det gængse AV-udstyr heriblandt storskærmsprojektorer, OH-projektorer, mikrofoner, højttaleranlæg, DVD, CD mv. Vi dækker jeres behov efter aftale.
Forplejning
Nørgaards Højskoles økologiske køkken bærer Fødevarestyrelsens Elite-smiley og lægger vægt på årstidens råvarer, sund kost og varieret hverdagsmad. Dagens hovedmåltider serveres som buffet, med et bredt udvalg.
Vi er opmærksomme på, at dagens måltider skal give mulighed for at følge de 10 kostråd
Vi anvender sæsonens frugt og grønt
Vi sikrer høj råvarekvalitet og god hygiejne
Vi har, i forbindelse med aftensmåltidet, en ugentlig ”fiskedag” og en ugentlig ”vegetardag”
Vi tilbereder mest muligt fra bunden. Det vil sige, at vi bl.a. selv:
- bager specialbrød, boller, hvedebrød og kager
- koger marmelade og sylter rødbeder, rødkål og agurkesalat
- pisker mayonnaise og rører remoulade og dressinger
Hver dag er der mulighed for at kunne vælge vegetarmad, både morgen, middag og aften. Alle er velkomne til at smage, ikke kun vegetarer. Derudover tager vi gerne hensyn til lægedokumenterede diæter og kostformer.
Man er altid velkommen til at komme ud i køkkenet, hvis man har spørgsmål eller kommentarer til maden. Vi lytter og hjælper gerne.
Vi tager gerne imod bestillinger på festmiddage og større selskaber.