Landevejscykling på Nørgaards Højskole

Weekend med fokus på landevejscykling.

Der er mulighed for at cykle landevejscykling fredag, lørdag og søndag. Ruterne har vi planlagt på forhånd og de kan hentes ned til din cykelcomputer. Til hver dag er der planlagt 2 distancer, således man kan dreje fra, hvis man ønsker en lidt kortere tur.

Vi lægger op til at alle deltagere kører sammen i en eller to grupper, alt afhængig af antal.  Inden afgang vil der være kort introduktion og praktiske informationer til dagens tur ved kaptajnen.

Lørdagens cykeltur vil være den længste og skolens køkken vil ved frokosttid komme ud i terrænet med lækker forplejning og opmuntrende ord.

Om søndagen vil der være frivillige intervaløvelser og bakkespurter indlagt på turen.

Udover cykelturene vil weekenden byde på højskoleinput, foredrag ved tidl. prof. cykelrytter Allan Bo Andreasen, træningstips og cykelanekdoter, saunagus,  m.m.

Tilknyttet weekenden er Tommas Rubæk Amstrup, som er fastansat på højskolen. Tommas har cyklet i en lang årrække, både landevej og MTB. Med baggrund i sine egne cykelerfaringer, sin uddannelse i idrætsfysiologi og virke som højskolelærer vil han være med til at sikre, at weekenden bliver fyldt med højskoleindtryk og cykeloplevelser.

 

Er I en større grupper, virksomhedsforening eller cykelklub og er interesseret i at få tilbud på et cykelophold/træningslejr (landevej/MTB) er I meget velkommen til at kontakte os via mail: ta@nrgaard.dk eller telefonisk på 86 68 23 00.

 

KursustitelUge nr.Start datoSlut datoPrisPris børnTilmelding
Landevejscykling - weekendophold1406/04/1808/04/182195Klik her

 

Spørg os 24/7..!

Vi er her næsten hele tiden, så spørg her og vi vender tilbage til dig snarest.