fbpx

Mad på dansk

Brochure – klik her

– smagsoplevelser, gode råvarer, lokale producenter og højskole

Danmark er verdenskendt for at producere fødevarer af meget høj kvalitet.

Ugens omdrejningspunkt på kurset er mad på dansk. Mad på dansk handler både om danske råvarer, men også at benytte andre råvarer med et dansk ”touch” .

På dette kursus vil du komme helt ind i maskinrummet hos lokale producenter og opleve, hvordan de producerer og forædler gode råvarer til smagsoplevelser i særklasse.

Vi skal besøge lokale producenter, høre deres historie, opleve stemningen og smage deres produkter.

Vi kommer blandt andet omkring:

  • det lille lokale ismejeri Møllevang
  • Jens Skovgaard og hans vineri Cold Hand Winery nær læsten, som producerer dessertvine i verdensklasse
  • en af Danmarks førende økologiske grønsagsavlere Klaus Vestergaard og hans virksomhed Danroots
  • det lokale Mammen Mejeri, som producerer mange slags oste
  • ølsmagning med skolens egen mikroølbrygger og højskolelærer Jesper Voldby
  • fremtidens fødevarer på Energimuseet og center for grøn omstilling

I løbet af ugen er der også ”Tapas i Teltet”, hvor du under kyndig vejledning af skolens kok skal lave små lækre anretninger.

Midt på ugen er der også fokus på fremtidens fødevarer, når turen går til Energimuseet og center for grøn omstilling.

Glæd dig til en skøn højskoleuge, som inspirerer alle dine sanser.

 

KursustitelUge nr.Start datoSlut datoPrisPris børnTilmelding
Mad på dansk1401/04/1906/04/194275Klik her
Mad på dansk4029/09/1904/10/194275Klik her
Spørg os 24/7..!

Vi er her næsten hele tiden, så spørg her og vi vender tilbage til dig snarest.