fbpx

Mad på dansk

– smagsoplevelser, gode råvarer, lokale producenter og højskole

Danmark er verdenskendt for at producere fødevarer af meget høj kvalitet.

På dette kursus vil du komme helt ind i maskinrummet hos lokale producenter og opleve, hvordan de producerer og forædler gode råvarer til smagsoplevelser i særklasse.

Vi skal besøge lokale producenter, høre deres historie, opleve stemningen og smage deres produkter.

Vi kommer blandt andet omkring:

  • det lille lokale ismejeri Møllevang
  • Jens Skovgaard og hans vineri Cold Hand Winery nær læsten, som producerer dessertvine i verdensklasse
  • en af Danmarks førende økologiske grønsagsavlere Klaus Vestergaard og hans virksomhed Danroots
  • det lokale Mammen Mejeri, som producerer mange slags oste
  • ølsmagning med skolens egen mikroølbrygger og højskolelærer Jesper Voldby

I løbet af ugen er der også ”Tapas i Teltet”, hvor du under kyndig vejledning af skolens kok skal lave små lækre anretninger.

Glæd dig til en skøn højskoleuge, som inspirerer alle dine sanser.

KursustitelUge nr.Start datoSlut datoPrisPris børnTilmelding
Mad på dansk1401/04/1906/04/194275Klik her
Mad på dansk4029/09/1904/10/194275Klik her
Spørg os 24/7..!

Vi er her næsten hele tiden, så spørg her og vi vender tilbage til dig snarest.