Torsdag den 25. april

Grøn, blå, gul protein. Hvordan og Hvorfor?
– ved professor Jan Nørgaard

Vi og vores dyr skal alle spise proteiner hver dag. I disse år findes der mange nye måder til at få fat i disse vigtige stoffer.

Kom og hør om, hvordan tang, græs og insekter kan være vores nye leverandør til mad og dyrefoder.

Jan Nørgaard arbejder bl.a. med at vurdere og udvikle produkter til fremtidens foder og fødevarer.

I sit foredrag vil han fortælle om de nye metoder, der arbejdes med, men også om hvordan de nye proteinkilder kan få betydning for ”grøn omstilling” i husdyrbruget.

Foto: Kristina Wulff Nielsen

Arrangør: Bjerringbro Højskoleforening


Multisalen eller Foredragssalen kl. 19.30
Entré: 80 kr. – medlemmer 50 kr. (betales ved indgangen)

Tilmelding pr. mail til: adm@nrgaard.dk (evt. på telefon 8668 2300)

Mangler du svar på noget?

Vi er her næsten 24-7, så send dine spørgsmål om højskoleophold her, og så vender vi tilbage til dig snarest.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies Privatlivspolitik

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk