fbpx

Elevforening

>>Invitation-til-gl.-elevweekend-2017 (pdf-fil)

Nørgaards Højskoles elevforening er for alle forhenværende elever på højskolen. Det er en forening i stadig udvikling, hvor der arbejdes for at skabe fortsat forbindelse til højskolen samt danne og styrke venskaber på tværs af årgangene. Elevforeningens ledende organ er dens bestyrelse, som består af syv repræsentanter, der vælges ind for en to-årig periode. Det er typisk to fra elevbestyrelsen, som også repræsenterer elevgruppen i højskolens bestyrelse.

Elevbestyrelsens arbejde består bl.a. i at afholde to årlige arrangementer, samt udarbejde et årsskrift som informerer om, hvad rør sig på skolen.

Årets første arrangement, NH på Tid, gennemføres i uge 18 og er et nyt tiltag, der havde sin debut i 2014. Det er et femdages kursus, hvor alt det bedste fra Nørgaards er forsøgt repræsenteret på kort tid, som navnet antyder. Her kan man komme tilbage til Bjerringbro og genopleve højskolelivet, med alt hvad det indebærer. Der vil være twistede linjefag, inspireret af de linje- og valgfag vi kender. Der afholdes morgensamlinger, bålhygge, kanotur til Kjællinghøl og mange klassiske Nørgaards-aktiviteter.  Programmet bliver primært planlagt og afviklet af elevbestyrelsen, mens lærerne deltager så meget som muligt, bl.a. når der skal snakkes gamle dage. NH på Tid er en begivenhedsrig uge, som har til formål at samle tidligere elever på tværs af årgangene og skabe nye oplevelser i minderige omgivelser.

Andet arrangement, Gl. elevweekend, afvikles den sidste weekend i oktober. Her mødes tidligere elever til en weekend, der bl.a. byder på koncert med lærerbandet, generalforsamling, en udsøgt middag samt en stor temafest lørdag aften. På generalforsamlingen bliver der valgt nye medlemmer til elevbestyrelsen.

Udover disse arrangementer står elevforeningen for produktionen af et årsskrift, som alle medlemmer af foreningen modtager på mail. Indholdet i skriftet er bl.a. beretning fra formanden og forstanderen, beskrivelse af nye tiltag på skolen og ikke mindst bidrag fra nuværende elever.

Vi i elevbestyrelsen opfordrer alle forhenværende elever til at deltage i de årlige begivenheder, så I fortsat vil have en relation til jeres højskole, følge med i hvad der rører sig og ikke mindst få mulighed for at gense alle jeres gamle venner og bekendte igen!

Hvis man har spørgsmål, kommentarer, idéer mv. til elevbestyrelsen, kan vi kontaktes via følgende link: skriv til elevbestyrelsen

Vi håber at se så mange forhenværende elever som muligt til kommende arrangementer på Nørgaards Højskole!

Elevforeningens kontaktperson på højskolen er Martin Damgaard.

Spørg os 24/7..!

Vi er her næsten hele tiden, så spørg her og vi vender tilbage til dig snarest.