Forplejning
Nørgaards Højskoles økologiske køkken bærer Fødevarestyrelsens Elite-smiley og lægger vægt på årstidens råvarer, sund kost og varieret hverdagsmad. Dagens hovedmåltider serveres som buffet, med et bredt udvalg.
Vi er opmærksomme på, at dagens måltider skal give mulighed for at følge de 10 kostråd
Vi anvender sæsonens frugt og grønt
Vi sikrer høj råvarekvalitet og god hygiejne
Vi har, i forbindelse med aftensmåltidet, en ugentlig ”fiskedag” og en ugentlig ”vegetardag”
Vi tilbereder mest muligt fra bunden. Det vil sige, at vi bl.a. selv:
- bager specialbrød, boller, hvedebrød og kager
- koger marmelade og sylter rødbeder, rødkål og agurkesalat
- pisker mayonnaise og rører remoulade og dressinger
Hver dag er der mulighed for at kunne vælge vegetarmad, både morgen, middag og aften. Alle er velkomne til at smage, ikke kun vegetarer. Derudover tager vi gerne hensyn til lægedokumenterede diæter og kostformer.
Man er altid velkommen til at komme ud i køkkenet, hvis man har spørgsmål eller kommentarer til maden. Vi lytter og hjælper gerne.
Vi tager gerne imod bestillinger på festmiddage og større selskaber.