Forplejning

Nørgaards Højskoles økologiske køkken bærer Fødevarestyrelsens Elite-smiley og lægger vægt på årstidens råvarer, sund kost og varieret hverdagsmad. Dagens hovedmåltider serveres som buffet, med et bredt udvalg.

Vi er opmærksomme på, at dagens måltider skal give mulighed for at følge de 10 kostråd
Vi anvender sæsonens frugt og grønt
Vi sikrer høj råvarekvalitet og god hygiejne
Vi har, i forbindelse med aftensmåltidet, en ugentlig ”fiskedag” og en ugentlig ”vegetardag”
Vi tilbereder mest muligt fra bunden. Det vil sige, at vi bl.a. selv:

  • bager specialbrød, boller, hvedebrød og kager
  • koger marmelade og sylter rødbeder, rødkål og agurkesalat
  • pisker mayonnaise og rører remoulade og dressinger

Hver dag er der mulighed for at kunne vælge vegetarmad, både morgen, middag og aften. Alle er velkomne til at smage, ikke kun vegetarer. Derudover tager vi gerne hensyn til lægedokumenterede diæter og kostformer.

Man er altid velkommen til at komme ud i køkkenet, hvis man har spørgsmål eller kommentarer til maden. Vi lytter og hjælper gerne.

Vi tager gerne imod bestillinger på festmiddage og større selskaber.

Mangler du svar på noget?

Vi er her næsten 24-7, så send dine spørgsmål om højskoleophold her, og så vender vi tilbage til dig snarest.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies Privatlivspolitik

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk