Russisk Ritual

Russisk Ritual – er et traditionelt rensningsritual, hvor man først bliver vasket med birkekvast. Herefter saunagus tilsat æteriske olier og rensning af kroppen ved slag med birkeris. Igennem ritualet er indlagt pauser, hvor der serveres sort te og snack af skinkeruller.

Hvad er saunagus?

Saunagus er en aroma terapeutisk oplevelse, der giver fornyet energi, en smidig hud og ikke mindst renser kroppen for affaldsstoffer. Kombinationen af varmen fra saunaen og de kolde styrtebade, indvirker positivt på det store kredsløb – hjertet, blodkar og blodbaner, idet det hæver pulsen.

Ved hjælp af vand tilsat æteriske olier, der varierer i forhold til temaet, forhøjes luftfugtigheden, så det føles varmere i saunaen. De æteriske olier påvirker kroppen og huden på forskellig vis. Generelt er der konstateret rigtig gode resultater mod eksem, bronkitis og astma med saunagus.

Sauna-gus er simpelt, men ikke mindst effektivt. Varmen fra saunaen opfattes af kroppen som ”feber”, og derved øges blodcirkulationen, og kroppens immunforsvar arbejder optimalt på at bekæmpe ”feberen”. Gevinsten er, at du forbrænder 300 – 400 kalorier, dog primært væske, men med væsketabet udskilles også affaldsstofferne.

Et sauna-gus  varer fra ca. 7 til maksimalt 15 min. Et samlet saunagus forløb varer typisk 1-2 timer indeholdende 3-4 saunagus med indlagte pauser med afslapning, spa, dampbad og kolde styrtebade.

Pris fra 200 kr./person ved minimum 10 personer.

Varighed 1½-2½ time.

Mangler du svar på noget?

Vi er her næsten 24-7, så send dine spørgsmål om højskoleophold her, og så vender vi tilbage til dig snarest.