Nørgaards’ køkken

Vores økologiske køkken bærer Fødevarestyrelsens Elite-smiley og lægger vægt på varieret og sund kost.

• Vi serverer sund og varieret hverdagsmad
• Dagens hovedmåltider serveres som buffet, med et bredt udvalg
• Vi er opmærksomme på, at dagens måltider skal give mulighed for at følge de 10 kostråd
• Vi anvender sæsonens frugt og grønt
• Vi sikrer høj råvarekvalitet og god hygiejne
• Vi har, i forbindelse med aftenmåltidet, en ugentlig ”fiskedag” med frisk fisk fra Vesterhavet samt en ugentlig ”vegetardag”, hvor vi hylder de friske danske grøntsager, tvistet med proteinholdige bønner, linser etc.

• Vi tilbereder mest muligt fra bunden. Det vil sige, at vi bl.a. selv:

– bager surdejsbrød, hvedebrød, boller, rugbrød og kager
– koger marmelader og sylter rødbeder, rødkål og agurkesalat
– rører remoulader og dressinger samt diverse vegetariske hummus, dips og pestoer

Hver dag er der mulighed for at kunne vælge vegetarmad, både morgen, middag og aften. Alle er velkomne til at smage, ikke kun vegetarer.

På morgenbordet har vi glutenfrit brød samt laktosefri alternativer til mejerivarer. Til frokost er der ligeledes glutenfrit brød.

Øvrige kosthensyn (f.eks. vegansk) som ikke umiddelbart kan imødekommes ved at vælge fra vores store, varierede buffet, pålægges et ekstra omkostningsgebyr på. kr. 100 om ugen.

Ved allergier eller lignende skal der foreligge en lægeerklæring, og dette skal oplyses til højskolen i forbindelse med tilmelding.

Man er altid velkommen til at komme ud i køkkenet, hvis
man har spørgsmål eller kommentarer til maden. Vi lytter og hjælper gerne.

elite_smileyVi tager gerne imod bestillinger på festmiddage.

Køkkenleder: Dennis Navntoft

Spørg os 24/7..!

Vi er her næsten hele tiden, så spørg her og vi vender tilbage til dig snarest.