• Martin Damgaard
  Martin Damgaard Musik
  Martin er uddannet i musikvidenskab og nordisk sprog og litteratur fra Århus universitet. Han er hovedansvarlig for Nørgaards musiklinjer, hvor han underviser både på Musik og Musiker/sangskriver. Martin er multiinstrumentalist og har spillet musik hele sit liv. Han har arbejdet professionelt som både musiker, teatertekniker, lydmand mm. og er aktiv i vidt forskellige musikalske sammenhænge, med både danske og internationale musikere. Martins alsidighed understreges af at han har både optrådt på Italiensk MTV, har spillet harmonika for Prins Henrik og underviser i kult-valgfaget Ukulele.
 • Torben Rysgaard
  Torben Rysgaard Timelærer, idrætsfag
  Torben underviser på en del af højskolens idrætsvalgfag og arbejder derudover på Nørgaards korte kurser. Især golfkurserne fylder godt op i Torbens arbejde. Han er uddannet i Idræt og Sundhed fra SDU i Odense, hvilket har betydet at stort set al sport har hans interesse. Han er passioneret tilhænger af AGF, Gnags, Chelsea og en stor fadøl efter en golfrunde. Torben ses tit med en mobiltelefon i hånden da en del af hans arbejde på Nørgaards foregår på de sociale medier. Når tiden ikke bruges på Nørgaards bruges den ofte på golfbanen, i sofaen med favoritserien Simpsons på tv eller udenfor enten på cykel, i løbesko eller på en gåtur i skoven.
 • Iben Tiufkjær
  Iben Tiufkjær Kunst
  Iben er den ene halvdel af lærer-duoen på Nørgaards Højskoles kunstlinje. Hun underviser primært eleverne i klassiske discipliner som tegning og maleri, og desuden i valgfag som Ready Mades, Cool Stuff og Accessories. Iben er ligeledes tovholder når kunsteleverne bliver kastet ud i projekter som f.eks. is-kulptur, tekstiler mv. Iben har sin egen kunstnerkarriere kørende ved siden af arbejdet på Nørgaards og hun nyder at arbejde i sit atelier, når hun da ikke render rundt og forsøger at holde styr på sine mange børn samt sine højt skattede islandske heste.
 • Anne Tølbøll Jensen
  Anne Tølbøll Jensen Dans
  Anne er fra september 2017 højskolens nye linjeansvarlige på Danselinjen. Hun har danset siden hun var helt lille, og har bl.a. været optaget på Den Kgl. Balletskole i Holstebro samt på Dansk Talentakademi, hvor hun tog en 3-årig grunduddannelse i moderne dans og ballet. De seneste år har hun haft base i Aarhus, hvor hun har studeret og fortsat sin egen dansetræning. Hun har undervist i, og optrådt med, dans på diverse danseskoler- og projekter, og har derudover deltaget i dansekurser- og workshops på Færøerne, i Sverige, Italien, England og Holland.

   

 • Morten Rygaard
  Morten Rygaard Foto
  Morten styrer fotolinjen på Nørgaards Højskole, og har sin egen fotokarriere kørende ved siden af. Han rejste ud i verden som 18årig for at dyrke sin passion for fotografering indenfor genrer som Ekstremsport, Outdoor og Musik, og har ikke set sig tilbage siden da. Morten er cheffotograf på musikmagasinet Gaffa, og rejser ved siden af højskolearbejdet rundt i både ind- og udland for at lave musik-fotografier af både store og små, og ofte har han nogle af sine seje fotoelever med på opgaverne. Morten er oprindeligt fra Falster, hvor han i sin pure ungdom bl.a. brugte sit store korpus på håndboldbanen.
 • Kristian Fjord
  Kristian Fjord Timelærer, Filmskuespil
  Kristian Fjord, gæstelærer på Filmskuespil, er uddannet filmskuespiller fra Det Danske Filmskuespillerakademi. Han fik sin debut i den Oscar-nominerede 'En kongelig affære' i 2011 og har siden da medvirket i en række danske film, TV-serier og reklamer. Kristian Fjord har en særlig forkærlighed for improvisation og impulstræning, og er en ægte film- og serienørd, som ifølge eget udsagn ser mindst 75% af alt danskproduceret. Kristian Fjord, der kun lystrer navnet ”Fjord” er tidligere elev på Nørgaards Højskole, hvor han var en del af flokken i 2009.
 • Line Thylander
  Line Thylander Musik
  Line er uddannet cand. musicae fra Det Jyske Musikkonservatorium 2008, med speciale i sammenspil, sang og kor. Hun startede egentlig som klassisk pianist, men er i dag mest udøvende sanger i pop- og funk-genren samt i Thylanders Jazz Trio. På Nørgaards Højskole underviser Line på musik-linjerne samt i musikvalgfag som kor og stemmetræning. Line er desuden certificeret yogalærer og underviser derfor også vores elever i Yoga. Hun er vild med naturen og rejser, og var tidligere lidt af en globetrotter på eventyr i Australien, NZ, Indien og Nepal. Nu hedder basen Bjerringbro, hvor hun som nabo til højskolen passer både mand, døtre og et hønsehold.
 • Jon Stage
  Jon Stage Timelærer, Dans
  Jon Stage har været gæstelærer på Nørgaards danselinje i en årrække, hvor han har varetaget undervisningen i contemporary og break. Han er selvstændigt udøvende scenekunstner, og har siden 2003.Jon arbejder hovedsagligt med break, contemporary og improvisation, men startede oprindeligt som breakdancer i 2001. Fra Dansestudiet´s 3 1/2 årige forløb, blev Jon i 2008 den første uddannede mandlige moderne danser. Mødet imellem kroppen og gulvet fascinerer Jon, som arbejder med kroppen som et instrument. Han har danset med i og koreograferet prisvindende forestillinger, producerer egne opsætninger, skaber events, og er iværksætter med flere virksomheder. Men først og fremmest er Jon danser og koreograf. Se mere på www. jonstage.com
 • Ulrik Myrtue
  Ulrik Myrtue Timelærer, Kunst
  Århus-kunstneren Ulrik Myrtue er den anden faste halvdel af Nørgaards kunstlærer-duo. Som aktiv indenfor den såkaldte Intervention Art står Ulrik for en meget moderne og fri tilgang til kunsten som begreb, og byrummet og den menneskelige interaktion er centrale elementer i hans måde at arbejde på. Når Ulrik er på, har den enkelte elev meget stor indflydelse og kunstnerisk frihed i forhold til hvad der bliver skabt og ikke skabt. Og det er nogle vilde og sjove projekter Ulrik og kunst-eleverne bevæger sig ud i.
 • Darius Vaikas
  Darius Vaikas Elektronisk musik
  Darius underviser på Nørgaards E-musik-linje. Han lancerede selv linjen i 2014 efter at have været elev på højskolen, og derigennem demonstreret et usædvanligt talent på elektronisk musik-fronten. Darius har trods sin unge alder en lang karriere bag sig som udøvende elektronisk musiker og dj, både i hjemlandet Litauen, i Danmark og rundt omkring på europæiske scener i Oslo, Berlin, London mv.  Han elsker at bruge tid i skolens studie, og holder især af at skubbe til grænserne for opfattelsen af musik. Og meget gerne med inddragelse af små elektroniske dingenoter, som egentlig ikke er beregnet til musikudøvelse.
 • Sune Elmose
  Sune Elmose Adventuresport
  Sune underviser på Nørgaards’ Adventuresport-linje, og byder desuden ind med en række sports- og outdoor-relaterede valgfag. Han er højskolens jernmand, som bl.a. har slået Kronprinsen med over en time i Vasaloppet (90 km. langrend) og er i det hele taget typen, der bedst kan lide at cykle opad i modvind. Sune er tidligere volley-spiller på elite-niveau, har jagttegn til bue, og er i det hele taget bidt af friluftsliv og sport.
 • Andreas Andersen
  Andreas Andersen Kultur
  Andreas er ansvarlig for linjefaget Kultur. Han er uddannet Cand. Mag. i Historie og Film og medievidenskab fra Københavns Universitet i 2016. I 2008 var han selv elev på højskolen og udover sin tid på universitetet har han været forbi Det Danske Filmskuespillerakademi. Ved siden af Kultur underviser Andreas også i badminton, ultimate og guitar for dem, som aldrig har rørt sådan en før. Han er vild med film, serier, bøger, Tour de France, basket og taler desuden gerne om 1790’ernes København, som han stort set ved alt om.
 • Jesper Trier Gissel
  Jesper Trier Gissel Filmskuespil
  Trier er linjeansvarlig på Filmskuespil, et linjefag han selv har opfundet, udviklet og tilpasset siden lanceringen i 2007. Han er cand. mag. i engelsk litteratur, og underviser derfor også i netop engelsk litteratur som valgfag. Men det er især skuespillet, der har hans store interesse, så også valgfaget teatersport varetager han. Trier har for nyligt udgivet sin anmelderroste engelsksprogede bog, The Generous Actor, som han baserer på sin erfaring med filmskuespil på Nørgaards Højskole. Trier underviser også i Filippinsk Stokkekamp, er en yderst habil guitarist og interesserer sig en del for italiensk rødvin.
 • Søren Mehlsen
  Søren Mehlsen Musik
  Søren er uddannet trommeslager fra konservatoriet i Århus, og er aktiv i en lang række musikalske sammenhænge, heriblandt i bandet Keep Camping, som vandt DR’s karrierekanon i 2014. Han underviser på Nørgaards’ musiklinjer og i fag med relationer til samfund, aktualitet og bæredygtighed. Søren er en habil banjospiller, Apple-fanatiker og desuden formand for Århus Velo Solex Klub.
 • Jesper Voldby
  Jesper Voldby Outdoor
  Jesper underviser på Nørgaards Outdoorlinje, og på diverse valgfag bl.a. klatring, kajak samt tryl & manipulation. Klatring fylder meget i både Jespers virke på højskolen og i hans fritid, hvilket har givet ham vilde klatreoplevelser på diverse tinder rundt omkring i Europa. Han har selv designet skolens klatretårn fra 2012, som han nu bruger til at uddanne vores klatreelever på. Jesper er fritidsgourmet, øl-entusiast, svampe-ekspert og derudover tidligere svømmer på landsholdniveau.
Spørg os 24/7..!

Vi er her næsten hele tiden, så spørg her og vi vender tilbage til dig snarest.