fbpx

Enhver rigtig højskole bør og skal have en elevforening. Alle ved, at Nørgaards Højskole er en vaskeægte højskole så selvfølgelig har skolen en vaskeægte elevforening tilknyttet. For en elevforening handler det om, i ordets klareste forstand, at forene skolens elever – nye såvel som gamle.

En stærk elevforening er i alles interesse. Det gælder enhver, som har tilknytning til Nørgaards Højskole, for den sags skyld også personalet. Elevforeningens ledende organ er dens bestyrelse. Målet for bestyrelsen er at samle alle, der på en eller anden måde er eller har været i berøring med Nørgaards Højskole. Ønsket er at bibeholde og udvide det fællesskab, der gør sig gældende for hver enkelt, så alle, på tværs af årgange og roller, føler sig som en del af den store familie, der udgør Nørgaards Højskole.

Den bedste måde at opretholde fællesskabsånden på er ved at mødes. To gange årligt inviteres alle tidligere og nuværende elever til at deltage i Elevforeningens arrangementer. Forårstræffet ligger – sjovt nok – på en af forårets smukke lørdage. En fortræffelig dag med hyggeligt samvær i rå mængder, gåtur i skoven, og fest om aftenen.

En weekend i oktober danner som altid rammen om Elevforeningens store arrangement

Efterårsholdet har knap nok indfundet sig i skolens skønne omgivelser, før de får smagen af, hvad et højskoleophold også kan medføre. Hyggen er i top, knus bliver delt ud, jubilarer bliver hyldet og alle er glade. Med lørdag aftens store temafest bliver stemningen slået fast med syvtommersøm. Når søndag morgen og afrejsens time er kommet, tænker man allerede frem mod næste gang, man genforenes med gamle og måske nye venner.

Nørgaards Højskoles Elevforening er et sted for alle. Det er en fryd for mennesker, hvert år at se, hvordan de forskellige årgange er repræsenteret. Selv elever fra højskolens spædeste år møder glædeligt op til et gensyn med venner, der altid vil forblive venner.

Elevforeningens kontaktpersoner på skolen er:

Martin Damgaard, Kristian Næsby og  Jan Bo Rasmussen

Spørg os 24/7..!

Vi er her næsten hele tiden, så spørg her og vi vender tilbage til dig snarest.