Yoga

I Yoga vil du blive udsat for flere forskellige yoga-genrer, bl.a. Hatha, Iyengar, Yin, Ashtanga samt Acro-Yoga. Gennem praksis vil du opleve, at yoga både styrker og afspænder kroppen. Du vil blive udfordret fysisk i de stående og mere krævende yogastillinger (asanas) som træner styrken, stabiliteten, udholdenheden, fleksibiliteten og viljestyrken. Men du vil også blive forkælet i de blide og genopbyggende asanas, som er ligeså vigtige for at skabe balance i krop og sind.

I løbet af undervisningen tager vi forskellige temaer op, som vil understøtte vores praksis. Det kan f.eks. være at dagens emne har hjemme i anatomiens verden og omhandler psoas-musklen og dens funktion; hvorefter praksis fortsætter i forlængelse heraf med de asanas, der kan styrke/afspænde psoas-musklen.

Temaerne kan også være af mere historisk eller yogafilosofisk karakter, så vi perspektiverer vores nuværende yogapraksis i lyset af de sidste 3500 års udvikling inden for yoga. Hver yogatime afsluttes med en afspænding, hvor der også kan indgå enkelte meditative øvelser.

Yogaens gavnlige virkninger er mange; og en regelmæssig praksis kan give dig et større fysisk og mentalt overskud i hverdagen. Lad yogatimen være en lille “oase”, hvor du kan finde ro og nærvær i mødet med dig selv og med andre.

Underviser: Line Thylander
E-mail: line@nrgaard.dk


Andre Valgfag:

Spørg os 24/7..!

Vi er her næsten hele tiden, så spørg her og vi vender tilbage til dig snarest.