fbpx

Bridge og højskole

Brochure – klik her

Bridge og højskole på Nørgaards Højskole er en uge med masser af bridge (undervisning og turnering) kombineret med traditionel højskole. Første aften gennemfører bridgeunderviserne en quiz med alle kursisterne for at få en fornemmelse af deres niveau og kendskab til et grundsystem. Hver dag begynder med morgensamling. Resten af formiddagen er der bridgeundervisning på programmet.

Udover bridge byder bridge og højskole på morgensamlinger, højskolesang, foredrag, debat, motion og musikalsk højskoleaften. To gange i løbet af ugen tager vi på halvdagsudflugt igennem den smukke Gudenådal og det kuperede Søhøjland i hjertet af Jylland.

Udflugtsture i 2017 på bridge og højskole:

  1. Memphis Mansion – Graceland Randers – Spændende udflugt til Memphis Mansion – A Dream Come True, hvor vi skal opleve hele to store personligheder, nemlig ildsjælen og Elviskøbmanden Henrik Knudsen og the king of rock’n roll Elvis Presley.
  2. Domkirkebyen Viborg og Skovgaardmuseet – rundvisning på det kunstmuseet i Domkirkebyen, samt unik natur og fortælling ved Hald Sø og Dollerup Bakker

Udflugtsture i 2018 på bridge og højskole:

  1. Cold Hand Winery – hør historien om Cold Hand Winery og den evige jagt efter at producere verdens bedste frugtvin. Vi får en rundvisning og skal selvfølgelig også smage på vine og deres berømte hjemmelavede gourmetsnacks  
  2. Grønhøj kro og Kongenshus Mindepark – vi skal opleve stemningen på den unikke kro i Grønhøj, som har været i samme slægt siden midten af 18-tallet. Mens vi nyder kaffe og kage vil kroejer Gregers fortælle om kroen og de tre små tilknyttede museer. Turen forsætter til Kongenshus Mindepark, som er en hyldest til hedens opdyrkere og en fantastisk naturoplevelse

På Bridge og højskole foregår bridgeundervisningen altid på mindst to niveauer. Bridgeundervisningen tager udgangspunkt i kursisternes kendskab til bridgespillet. Kursisterne niveaudeles efter deres kendskab til et naturligt grundsystem. Du kan deltage på kurset på egen hånd, vi sørger for matche dig til en makker. I kan selvfølgelig også deltage som makkerpar. Makkerpar skilles ikke ad. Har du spørgsmål til bridgeundervisningen er du meget velkommen til at kontakte os på e-mail: bridge@nrgaard.dk , så vil vi svare dig hurtigst muligt. Vores instruktørteam består af bl.a. Mads Krøjgaard, H.K. Sørensen, Erik Brok, Morten Stege, Niels Krøjgaard m.fl.

Bridgeturneringer. På en typisk uge spilles der tre til fire turneringer. Under bridgeturneringerne anvendes systemet Bridgemate. Der er præmier til hver turnering. Præmieoverrækkelse finder sted på afslutningsdagen.

Bronzepoint og handicapregulering.

I samarbejde med Bjerringbro Bridgeklub er der i vores turneringer mulighed for bronzepoint og handicapregulering.

Mulighed for at prøve online brige.

På alle bridgekurser vil du en eftermiddag kunne vælge mellem livebridge og bridge på nettet. Du vil her blive introduceret til verdens største online bridgeside (BBO). Der kræves ingen særlige edb-forkundskaber. Det er vores fornemmelse at flere og flere spiller bridge på nettet, men at endnu flere ønsker at være med. På kurset knyttes kontakter/makkerskaber til de lange vinteraftener foran skærmen.

Ekstra begynderinstruktør
På kurserne i uge 7 og 34 vil der være ekstra instruktør til
kursister helt uden bridgeerfaring.

Bridge og golf

Kurset finder sted på Nørgaards Højskole 5.-10. juni med bl.a Mads Krøjgaard og Erik Brok. Bridge. Vi spiller 3 turneringer ( bronzepoint og hcp-reg.) samt undervisning på flere niveauer. Golf. Vi spiller 3 runder golf, instruktion hvor dit behov er, videoanalyse af dit golfsving. Derudover en italiensk temaaften med smagsprøver, højskolesang og foredrag. * Kurset afvikles udenfor højskolelovgivningen.

KursustitelUge nr.Start datoSlut datoPrisPris børnTilmelding
Bridge og højskole4214/10/1820/10/184575Klik her
Bridge og højskole4504/11/1810/11/184575Klik her
Bridge og højskole710/02/1916/02/194650Klik her
Spørg os 24/7..!

Vi er her næsten hele tiden, så spørg her og vi vender tilbage til dig snarest.